Nyereményjátékokkal várják a látogatókat Pápa város standján

Az előző évekhez hasonlóan Pápa turisztikai attrakcióit kínálja az expo látogatóinak az önkormányzat standja. A sportcsarnokban kialakított látványos kiállítói helyen a város négy meghatározó idegenforgalmi szereplőjével ismerkedhetnek meg az érdeklődők, s nemcsak a stand megtekintésével, hanem azokkal a játékokkal, melyekre az ott dolgozó munkatársak invitálják az érdeklődőket. 

A Várkertfürdő, az Esterházy-kastély, a Kékfestő Múzeum és a Református Gyűjtemények közös játékában valamennyi helyszínen választhatnak a vendégek a különböző lehetőségek közül, így képkirakóval, memóriajátékkal, totók kitöltésével, nyomdázással és múmiarajzolással ismerhetik meg a turisztikai szolgáltatásokat, látnivalókat. Akik pedig valamennyi helyszínen részt vesznek a játékban és ezzel megtöltik pontgyűjtő lapjukat, sorsoláson vesznek részt, természetesen pápai ajándékokért. 
-A játék nagyon népszerű, a látogatók sorra járják végig a négy állomást, lelkesen kirakóznak, rajzolnak, lapozgatják a prospektusokat a totó kitöltéséhez és közben érdeklődnek a város látnivalói iránt, kérdeznek a kastély felújításáról és a fürdő szolgáltatásairól – mesélte a nap végén Gaál Gyula Istvánné, a Tourinform Iroda vezetője. 
Hasonlóan értékelte a mai nap sikerét Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője is, aki arról számolt be, a pápai standot szép számú érdeklődő kereste fel, a játékosok a nyereménysorsolásra is visszajöttek és minden ajándék gazdára talált. A játék holnap is folytatódik, a turisztikai szakemberek várják az érdeklődőket a pápai standon.

forrás: papa-ma.hu

Vissza az eredeti megjelenésre