Kiss Barnabás az év pápai rendőre, Császár Szabolcs az év pápai tűzoltója

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ma délelőtt tartotta Veszprémben Szent György-napi és Flórián-napi ünnepségét. A ceremónián jelen volt dr. Töreki Sándor Veszprém megyei rendőr-főkapitány, Németh Tamás megyei katasztrófavédelmi igazgató, dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere valamint Veszprém, Sümeg és Balatonfüred polgármestere is. 

A rendőrség és a tűzoltóság napja alkalmából tartott rendezvényen köszönetet mondtak a két testület tagjainak és elismeréseket adtak át. 
Ezen az ünnepségen vehette át Áldozó Tamás polgármestertől az év pápai rendőre elismerést Kiss Barnabás, a Pápai Rendőrkapitányság járőr- és őrszolgálati alosztályának munkatársa, az év pápai tűzoltója kitüntetést pedig Császár Szabolcsnak, a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltójának adta át a városvezető. 
A rendezvényen köszöntötték Györgydeák Zoltánt, akit április 26-án az Országos Rendőr-főkapitányság ünnepségén munkája elismeréseként rendőr főtözszászlósnak léptettek elő, és elismerést adtak át Feketéné Földi Judit pápai járási hivatalvezetőnek a katasztrófavédelem terén végzett kiemelkedő munkájáért.
Az ünnepség végén bemutatták azt a bűnmegelőzési könyvet is, melyet a korábban Pápán szolgált Orsós Károly rendőr őrnagy készített, s melynek kiadását a VMRFK TÁMOP pályázata tett lehetővé.

Vissza az eredeti megjelenésre