Hiteles fordítások Pápán

Nem kell többé Veszprémbe vagy Győrbe utaznia a pápaiaknak és a térség 1100 vállalkozásának, ha hiteles fordításra vagy színvonalas szakfordításra van szükségük, mert április 16-án megnyílt a városban az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda új szolgáltatási pontja.

Április 16-án nyitotta meg Pápán új partnerirodáját az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (Offi). A Fő tér 28. alatti szolgáltatási pont a kizárólag az Offi-nál elérhető hiteles fordítások mellett szakfordítási szolgáltatásokat is nyújt a lakosságnak és a térség vállalkozásainak.

A megrendeléseket az Ardenen Kft. üzlethelységében működő ingatlanközvetítő munkatársai veszik fel. A fordításszakmai munkát az országos háttérintézmény szakemberei végzik el.

A városban és környékén több mint 650 kisebb-nagyobb vállalkozás működik, amelyek jelentős része export-import tevékenységgel is foglalkozik. Számukra jó hír, hogy fordítási igényeiket – egy év kihagyás után – újra helyben szolgálhatja ki az Offi, amit ez az együttműködés tett lehetővé – nyilatkozta az új iroda nyitásáról Barna Attila, a cég területi igazgatója. Stern József, az együttműködésben résztvevő partnervállalkozás ügyvezetője hozzátette, terveik szerint erős szinergia jön majd létre a két szolgáltatás között. Az ingatlanközvetítésben gyakori, hogy megbízható vagy épp hiteles fordításra van szükség, míg az iroda központi elhelyezkedése a fordítási megrendelések forgalmának adhat pluszlendületet.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Pápa alpolgármestere is. Unger Tamás elmondta, azzal, hogy a hiteles fordítások helyben érhetők el, bővülnek Pápa város szolgáltatásai. A vezető hangsúlyozta, a mai nehéz gazdasági helyzetben követendő példa lehet a vállalkozások hasonló együttműködése.

Az új üzlethelység szolgáltatásai munkanapokon az alábbiak szerint várják az érdeklődőket.

Hétfő: 8.00–17.30 óra

Kedd-csütörtök: 8.30-16.00 óra

Péntek: 8.30-14.00 óra

Vissza az eredeti megjelenésre