Gitárnyűvők az Erzsébet ligetben

A Gitárnyűvők rocktalálkozó már szerves része a Játékfesztiválnak. A motoros nap előestéjén az Erzsébet ligetben találkozóra várták az érdeklődőket. Az est során felléptek a Made in Farad, a Retro, a Charge és az Emulzio zenekarok. A hangulat kiváló volt a ligetben, a fiatalok élvezték a rockzenét.

 

A pápai Retro zenekar 1997-ben alakult Bakonybélben, néhány pápai taggal. A csapat azóta átalakult, de két alapító tagja még mindig zenél. A Retro olyan közkedvelt dallamokat játszik, mint például a P Mobil, P-box, Deák Bill Gyula, Purple és a Korell. 
A zenekar tagjai: a dobos Baky György, aki alapító tag is egyben, a basszusgitáros Münzenrieder Norbert, a gitáros Horváth Béla, az énekes Tóth István, a billentyűs pedig Németh Zoltán.
- A zenekar járja az országot, a Balaton parton koncertezünk a nyár folyamán, de megyünk Erdélybe és Kárpátaljára is. A csapat számára a zenélés a család utáni második legfontosabb elfoglaltság, szívet melengető érzés - jellemezte Németh Zoltán, aki hozzáfűzte, a zenekari munka számukra hobbi is egyben.
A billentyűs elmondta még, ahol zenélni lehet, ott ők mindig szívesen fellépnek. Szerinte a zenésznek ez jelenti az életet. 
Végül hozzátette még, a mai motoros találkozóra is ellátogat a csapat. Bár nem motoroznak, mégis közel áll a szívükhöz ez a hobbi.
A motoros nap ma 11 órától várja az érdeklődőket az Erzsébet ligetben, ahol veterán motor és autó kiállítás, motoros ügyességi verseny és streetfighter show is szórakoztatja a kétkerekű sport szerelmeseit.

Vissza az eredeti megjelenésre