Épül az Agrárexpo szabadtéri területe

Már megkezdték a Városgondnokság munkatársai a hétvégi agrárexpo szabadtéri kiállítói területének kialakítását. A XVII. Pápai Agrárexpo -  a 100 éves Pápai Hús jegyében elnevezésű rendezvénynek idén is a Városi Sportcsarnok, a mögötte lévő terület és a Petőfi-gimnázium ad otthont. A sportcsarnok mögötti területen felállították a rendezvénysátrat és a gasztrofalu faházait és megkezdték a kisállat simogató karámjának építését is.A hagyományos mezőgazdasági kiállítás és vásárt egyébként a tavalyival megegyező nagyságú helyen rendezheti meg a város és társkiállítója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a kiállítók száma hatvanhárom, hozzájuk hat árus csatlakozik, a gasztrofaluban pedig a Pápai Platán Nonprofit Kft. mellett nyolc vállalkozás kínálja majd az ételeket, italokat. Mindez azt jelenti, hogy a kedvezőtlen külső gazdasági körülmények ellenére sem csökkent az érdeklődés a rendezvény iránt, és a szervezők azt remélik, a látogatói érdeklődés is legalább akkora lesz, mint tavaly.
Az agrárgazdasági bemutató mellett kiállítás nyílik a Pápai Hús száz éves történetéből, ezúttal is sok színes kulturális és szórakoztató program várja a látogatókat, a gyermekeknek, családoknak számos közös játéklehetőséget kínál a rendezvény, a gasztrofaluban pedig a hagyományos Pápai Hús termékek mellett a cég legújabb grilltermékeit is megkóstolhatják az érdeklődők.
Az agrárszakmában érintetteket több előadás és konzultáció is várja a hétvégén, így lesz a Pápai Agrárexpo idén is igazi szakmai és családi rendezvény.
A XVII. Pápai Agrárexpo -  a 100 éves Pápai Hús jegyében elnevezésű, háromnapos esemény pénteken (április 19-én) 13 óra 30-kor nyitja meg kapuit.

forrás: papa-ma.hu

Vissza az eredeti megjelenésre