Weöres Sándor Általános Iskola

Erdélyi öko-tábor a Weöres-iskolásoknak

A Weöres Sándor Általános Iskola egy sikeres európai uniós pályázatnak köszönhetően 42 diákkal és 5 kísérő tanárral öko-táborban vehetett részt Erdélyben a közelmúltban. A nyolc napos, felejthetetlen élményt nyújtó táborba az iskola legjobbjai, vagyis a Szervezeti és Működési Szabályzat pontrendszerének élén járó diákjai, negyediktől nyolcadik osztályosok mehettek el a baróti testvériskolához. Horváth Attila iskolaigazgató elmondta, a gyerekek a nyolc nap során rengeteg helyen járhattak.

Első Ökoiskola Találkozó Pápán

Négy intézmény részvételével zajlott az első Ökoiskola-találkozó a Városháza emeleti termében. A különleges rendezvény házigazdája a Weöres Sándor Általános Iskola volt, a találkozón részt vettek az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium mindkét intézménye és a Munkácsy Mihály Általános Iskola képviselői. 

Közel 70 millió forintot nyert a Weöres-iskola

A pápai Weöres Sándor Általános Iskola, mint innovatív iskolának az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0066 jelű pályázatát a Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága vezetője 69.775.645 forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte, melyről az intézmény február 8-án értesült.

Feliratkozás Weöres Sándor Általános Iskola csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre