Pápai Rendőrkapitányság

Nagyobb rendőri jelenlét a városközpontban

Szeptember elejétől új stratégia szerint biztosítja a közrendet a belvárosban a Pápai Rendőrkapitányság.  A megerősített rendőri jelenlétet – tán szokatlannak tűnő módon – pont egy sikeres és gyors felderítést követően rendelte el Szappan Csaba rendőrkapitány, lakossági észrevétel alapján. 

Idősek napján az idősek védelmében

Az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekményekről szervezett előadássorozatot a Pápai Rendőrkapitányság kapcsolódva az október elsejei világnaphoz. Az ilyen típusú tájékoztató azonban nem újkeletű, hiszen a pápai rendőrök régóta tartanak hasonló programot idősek klubjaiban, települési összejöveteleken. A Pápai Rendőrkapitányság régóta kiemelt figyelemmel követi nyomon az idősek sérelmére elkövetett bűncselekményeket, ezeket folyamatosan elemzik, értékelik és kutatják azokat az okokat, körülményeket, amik a bűncselekményekhez vezethettek.

Új autó a Pápai Rendőrkapitányságnak

Új rendőrautót kapott a Pápai Rendőrkapitányság Nemesszalók központú Marcal körzeti megbízotti csoportja. A gépkocsit és az elődéül szolgáló másik járművet dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára adta át a nemesszalóki polgármesteri hivatal udvarán ma délután. Az ünnepélyes ceremónián jelen volt dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szappan Csaba, a Pápai Rendőrkapitányság vezetője, a körzeti megbízotti alosztály vezetője és a nemesszalóki állomány, valamint a mikrotérséghez tartozó települések polgármesterei.

Kiss Barnabás: Büszke vagyok arra, hogy a Pápai Rendőrkapitányságon teljesíthetek szolgálatot

Kiss Barnabás, a Pápai Rendőrkapitányság zászlósa vehette át idén a Pápa Város Rendőre elismerést. A kitüntetést Áldozó Tamás polgármester adta át a Veszprémben tartott megyei Szent György-napi és Flórián-napi ünnepségen. 
A rendőrzászlós 2001-ben kezdte meg hivatásos rendőri szolgálatát a pápai kapitányságon. Előbb gyalogos járőrként dolgozott, majd fogdaőr lett, aztán pedig gépkocsizó járőr. Három év elteltével ügyeletesnek nevezték ki, 2008-tól pedig szolgálatparancsnoki beosztást kapott a jelenlegi járőr- és őrszolgálati alosztályon.

Pénteken betört hétfőn már elítélték

Ki akarta vonni magát a rendőri intézkedés alól, ezért állították elő a pápai rendőrök B. Zoltánt. Néhány óra múlva kiderült, hogy az igazoltatása előtt betört a pápai Kékfestő Múzeum irodájába és onnan műszaki cikkeket tulajdonított el. 

Feliratkozás Pápai Rendőrkapitányság csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre