Közszolg Kft

Új hulladékgyűjtő járművet kapott a KÖZSZOLG

Három új hulladékszállító gépjárművet kap a KÖZSZOLG Nonprofit Kft. „Az Észak-balatoni hulladékgazdálkodási rendszerfejlesztése eszközbeszerzésekkel" című, KEOP-1.1.1/C/13-2013-0010 azonosító számú projekt keretében, melyek közül az elsőt már át is vehette a hét elején közszolgáltató, a másik két jármű és több felépítmény pedig az év végéig megérkezik a céghez.

A polgármester köszönetet mondott az ünnepnapokon dolgozóknak

Bánhidi Lászlót, a Városgondokság vezetőjét és Mészáros Csabát, a Közszolg Kft. ügyvezetőjét fogadta ma délután a Városházán dr. Áldozó Tamás. A polgármester köszönetét fejezte ki a városüzemeltetési cég és intézmény vezetőinek és dolgozóinak, hogy az ünnepnapokon is maradéktalanul ellátták feladataikat.

Ügyfélbarát környezetben a Közszolg

Szeptember közepétől új irodaházban működik a Közszolg Kft.  Az első tapasztalatok jók, mind az ügyfélszolgálat, mind a cég ügyvitelei irodái kellemesebb környezetben, komfortosabb körülmények között működhetnek – hangzott le azon a mai sajtótájékoztatón, melyet Áldozó Tamás polgármester és Mészáros Csaba a közszolgáltatást végző cég vezetője tartott.

Érkeznek a szemétdíj számlák

A napokban minden háztartásba megérkeznek a harmadik és negyedik negyedéves hulladék-kezelési számlák, így hosszú csúszás után helyreáll a díjfizetési rend a Közszolg Kft-nél. A késedelmes számlakibocsátásnak több oka is volt az elmúlt hónapokban, így lehet, hogy még a júliusi díjat sem tudták kifizetni a lakosok. Az első csúszás az új – csökkentett - díjak megállapításakor keletkezett, hiszen a kormány döntése értelmében 2013. július 1-jétől a szemétszállítási díjra is érvényesíteni kellett a rezsicsökkentést. 

Új típusú számlák, új ügyfélfogadási idő – változások a Közszolg Kft-nél

Mint ismeretes, 2012. december 27-én lépett életbe a hulladék-kezelés és szállítás új díjszabása és ezzel egyidejűleg egytényezős díjról kéttényezősre módosult a szolgáltatás díjának megállapítása. Ez azt jelenti, hogy a megfizetendő díj alapdíjból és ürítési díjból áll. Az alapdíj összege háztartásonként egységes, az ürítési díj pedig a használt hulladékgyűjtő edény mérete alapján van meghatározva.

Feliratkozás Közszolg Kft csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre