Kéttornyúlak

Most a kéttornyúlakiakon a sor – falunapi mulatság hajnalig

Ünnepnap volt a mai a kéttornyúlakiak számára. Nem is választhattak volna szebb időt a közös mulatságra, hiszen már a reggeli órákban hét ágra sütött a nap, csalogatva a falu apraja-nagyját a településrész sportpályájára.  A falunap délelőttjén a ragyogó napsütés korán kicsalta a szervezőket és a településrész lakóit a szabadba: izgatottan, jókedvűen mozogtak a dolgos kezek a pörkölthöz szánt zöldségek és hús felaprításánál, de lassacskán megérkeztek a fürge lábú focista palánták is, benépesült a kéttornyúlaki foci és megtelt a mindig népszerű ugrálóvár is.

Közlemény a kéttornyúlaki településrészi önkormányzat tagjainak jelöléséről

 

KÖZLEMÉNY
a kéttornyúlaki településrészi önkormányzat tagjainak jelöléséről
 
 
A 2011-ben lebonyolított ajánlási eljárás a Pápa-Kéttornyúlaki településrész tekintetében nem vezetett eredményre, megfelelő számú jelölt hiányában a Képviselőtestület nem döntött a Kéttornyúlaki Településrészi Önkormányzat létrehozásáról.
 
Fentiek alapján Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a 8/2013. (III.28.) önkormányzati rendelettel módosított Szervezeti és Működési Szabályzata 49. § (4) bekezdésében az alábbiak szerint rendelkezett:
 
„A kéttornyúlaki településrészi önkormányzati testület tagjainak jelölésére vonatkozó eljárást második alkalommal 2013. június 30-ig kell befejezni. A településrészi önkormányzati testület tagjait a jelölt ajánlási eljárás befejezését követő soron következő képviselőtestületi ülésen kell megválasztani.”
 
A településrészi önkormányzat tagjainak száma 5 fő, elnöke a településrész önkormányzati képviselője, további 4 tagját a Képviselőtestület a jelöltekből választja meg.

Feliratkozás Kéttornyúlak csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre