jótékonyság

240 ezer forint a honvédelmi alapítványnak

Ma délelőtt adta át Áldozó Tamás polgármester a Játékfesztivál főzőnapján összegyűlt adomány összegét – kétszáz-negyvenezer forintot - az Eskün Innen, Obsiton Túl – Honvédelmi Közhasznú Alapítvány számára. 

Közel 200 ezer forint gyűlt össze a városrész-majálison

A második ízben megrendezett programra elsősorban a Huszár és Fáy lakótelep, valamint a környező utcák lakóit várták. A kora reggeli órákban főzőversennyel kezdődött a városrész-majális az Acsády sportpályáján, melyen ezúttal 30 csapat mérte össze gasztronómiai tudását. Őket egy három tagból álló zsűri bírálta, akik rendkívül elégedettek voltak a finomabbnál finomabb pörköltekkel. 

Jótékonysági futás a kórházért

2012. április 14-én első alkalommal rendezték meg Pápán a Munkácsy Sporttelepén a ’Spring Fun Run’ elnevezésű jótékonysági futást és gyaloglást a Városháza és Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi szervezetek rendezésében. A versenyre összesen 297 jelentkező, közöttük sok fogyatékkal élő is regisztrált, akik közül a legjobbak nemenként és korcsoportonként kerültek díjazásra. 

Műsorral és ajándékcsomaggal lepték meg a hátrányos helyzetű gyerekeket

Sokunknak sokfélét jelent a karácsony, lehetünk fiatalok vagy idősek, beszélhetünk róla hivatalosan és személyesen, de a szó hallatán talán mindannyiunknak az otthon melege, a karácsonyfa, az összetartozás és a szeretet jut eszébe – hangzott el a hátrányos helyzetű gyerekek számára szervezett karácsonyi műsoron. 

Szombaton avatják a Mindenki keresztjét

A Pápai Lokálpatrióta Kör kezdeményezésére az Alsóvárosi temetőben állíttattak egy gránitkeresztet, a Mindenki keresztjét, melyet ökumenikus emlékhelynek szánnak. A keresztet Járóka Attila kőfaragó mester készítette el társadalmi munkával, a gránit megvásárlására pedig a Lokálpatrióta Kör gyűjtést kezdeményezett. Szeptember 1-jén jótékonysági koncertet szerveztek, melyen Fodor Bernadett operaénekesnő énekelt.  

Több mint egymillió forint a szülészeti osztálynak - karácsonyi vásárt szervezett a SAC

Harmadik alkalommal szervezték meg a Nehéz Légiszállító Ezred (HAW), a NATO Légiszállítást Kezelő Program Iroda és a Boeing vállalat alkalmazottai és családjaik azt a jótékonysági karácsonyi vásárt, amelyet a múlt vasárnap tartottak a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. A jótékonysági akció során különböző tárgyakkal, díszekkel, ételekkel és süteményekkel képviseltették magukat mind a 12 nemzet tagjai.

Feliratkozás jótékonyság csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre