AEGON Játszótéri Nap

A volt kiliáni óvoda és a bölcsőde vehette át a játszótéri nap adományát

Nemcsak a vajdai napok főzőversenyének bevételét vehették át az érintettek a Városházán. A volt Kilián lakótelepen nem sokkal a Vajda Lakótelepi Nap után szervezték meg a közösségépítő, szórakoztató programot. Az Aegon Játszótéri Nap főzőversenyének bevételét a város a településrészen működő óvodának és bölcsődének ítélte oda. 

Hömpölygő tömeg a nagysikerű Aegon Játszótéri Napon

Ínycsiklandó ételek, hűsítő italok, egy kis sport, hangulatos zenék, énekes és táncos produkciók, számos izgalmas bemutató, valamint sok-sok játék – egyszóval minden adott volt ahhoz, hogy bárki számára felhőtlen, tökéletes kikapcsolódást és szórakozást nyújtson az Aegon Játszótéri Nap szombaton. 

Szombaton ismét Aegon Játszótéri Nap

A városrészi napok sorában a következő a volt Kilián lakótelepen várja az ottélőket és a város más területeiről érkezőket szombaton, augusztus 31-én. Az egész napos kikapcsolódást biztosító rendezvényt a „játszani és szórakozni minden korosztálynak lehet” mottóval rendezik meg idén is, vagyis a programok összeállításánál kiemelten ügyeltek arra a szervezők, hogy idősebbek és fiatalok egyaránt találjanak kedvükre való elfoglaltságot. Unger Tamás, a városrész önkormányzati képviselője hírportálunknak elmondta, a játszótéri napot a hagyományosan bevált programokból állították össze, és bíznak abban, hogy az előző évekhez hasonlóan nagy érdeklődés kíséri majd a rendezvényt a lakótelepen és környékén élők részéről.

Feliratkozás AEGON Játszótéri Nap csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre