Egészségügy


Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő
Pápa, Jókai u. 5-9.
Tel: 89/514-000
Dr. Töreki- Vörös Ibolya főigazgató
E-mail: korhaz@papaikorhaz.hu
Web: http://www.papaikorhaz.hu

Előjegyzések kérése közvetlenül: 89/514-010 és 89/514-011

Telephelyek:

Várkertfürdő
Pápa, Várkert u. 5.
Tel:89/512-616
E-mail: info@varkertfurdo.hu
Web: www.varkertfurdo.hu

Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő Fogszabályozás
Pápa, Erkel F. u. 39.
Tel: 89/313-055Egészségügyi Alapellátási Intézet
Székhely: Pápa, Barát u. 9.
Tel: 30/6480846
Ujváry Hajnalka igazgató

Mindig a legjobbak mennek el... – Elhunyt dr. Burcsi Elemér

Életének 72. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Burcsi Elemér háziorvos, az Egészségügyi Alapellátási Intézet orvos-igazgatója április 23-án éjszaka. A tragédia az egész várost megrázta.

Épül az új orvosi rendelő Borsosgyőrön

Nyártól új háziorvosi rendelő fogadja a borsosgyőri betegeket. Az új rendelő megépítést az tette indokolttá, hogy a régi műszakilag nem volt megfelelő állapotban és nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak sem. A város képviselő-testülete ezért a múlt évben arról döntött, hogy a régi épület helyén újat emel a városrészen élők számára.

Egészségügyi dolgozók jótékonysági bálja

A tavalyi sikeres rendezvényen felbuzdulva idén újra megszervezték a pápai orvosok és egészségügyi dolgozók bálját szombat estére a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. A megjelenteket Kürti József, a pápai mentőállomás vezetője köszöntötte, mint főszervező,  aki a bál céljaként az egészségügyben dolgozók közösségének erősítését jelölte meg. 

Programokban gazdag évet tervez a Pápai Megújulás Klub

A Rákbetegek Országos Szövetségének Pápai Megújulás Klubja évről évre megszervezi a hagyományos jótékonysági bálját. Idén több mint kilencvenen vettek részt a Hotel Villa Classica dísztermében tartott jó hangulatú rendezvényen.

 

Új városi terepjárót kapott az orvosi ügyelet

Új gépjárművel közlekedhetnek a központi orvosi ügyelet munkatársai. A Pápa Város Önkormányzata támogatásából megvásárolt városi terepjáró a napokban kapta meg az európai uniós szabványnak megfelelő fényhidat, így ma délelőtt teljes felszereltség mellett történt meg a hivatalos átadás.

Lakossági fórumon számoltak be a kórház fejlesztéséről

Lakossági fórumon ismertették a Gróf Esterházy Kórházban hamarosan befejeződő és néhány héten belül induló beruházásokat. Dr. Vörös Ibolya főigazgató beszélt arról a 166 millió forintos európai uniós fejlesztésről, melynek keretében új Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály épült az intézményben, és az érdeklődők tájékoztatót kaptak a struktúraváltást támogató projektről is, melyre 1,5 milliárd forint támogatást nyert el a kórház. 

Több mint 4 millió forintot termelt az Egészségváros a pápai kórháznak

Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok és tanácsadás, családi programok, színpadi produkciók, közös torna, valamint érdekes előadások, beszélgetések várták az érdeklődőket a mai nap folyamán a Fő téren a Richter Egészségváros Program keretében.

Új felszereléssel bővültek a mentőjárművek Pápán

Mintegy félmillió forint értékben újult meg a Pápai Mentőállomás eszközparkja. A Veszprém Megyei Mentőszervezet 04 Alapítvány jóvoltából mind a négy gépjárművet, a két mentőkocsit, az esetkocsit és a kiemelt mentőkocsit komplett mentőtáskával szerelték fel. A táskákon kívül a Pápai Mentőállomás szert tett egy úgynevezett vénakereső lámpára is.

Vissza az eredeti megjelenésre