Hírek, hirdetmények

Felhívás

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének a díszpolgári cím és az egyes kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 28/2014 (XI.20.) önkormányzati rendeletében foglaltak alapján évente a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából kerül sor a PÁPA VÁROSÉRT ÉRDEMÉREM, valamint PÁPA VÁROS DÍSZOKLEVELE kitüntető díjak adományázására.
Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy az írásbeli ajánlást legkésőbb 2021. janár 31-ig kell a polgármesterhez benyújtani.

További információért, kérem, kattintson az alábbi képre:

Gyászjelentés

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy türelemmel viselt, hosszan tartó betegségben, életének 77. életévében elhunyt Babos János fotóriporter, Pápa Város Díszoklevele kitüntetettje.

Közlemény

A BONFIRE E-SPORT BÁR Szolgáltató Betéti Társaság által üzemeltetett  Bonfire E-Sport Bar megnevezésű vendéglátó tevékenység zajvédelmi ügyében hozott B02/1372-2/2020. ügyszámú döntésről készült közleményt közhírré teszem.

További információért kattintson az alábbi linkre: Közlemény

Lakossági hirdetmény - ellátásban segítségre szorulóknak

Tisztelt Pápaiak!

 

A koronavírus-járvány okozta helyzetben Pápa Város Önkormányzata is fontosnak tartja, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel hatékony segítséget nyújtson a rászorulóknak.

Fokozottan szükséges  a szociálisan hátrányos helyzetűek és az idősek, valamint azon hatósági házi karanténban álló személyeknek a védelme, akik nem képesek gondoskodni saját maguk ellátásáról. Az Önkormányzat ezt a segítségnyújtást az Egyesített Szociális Intézményén keresztül biztosítja.

Amennyiben Önnek, családtagjának vagy ismerősének ellátása a koronavírus-járvány okozta helyzetben nem megoldott, kérem, jelezze ezt a 89/313-433, 318-046, 515-006 telefonszám valamelyikén, vagy a titkarsag@papa.hu email címen.

Tisztelettel kérem Önöktől, hogy a járványügyi védekezés szabályainak maradéktalan betartásával mindannyian járuljanak hozzá a pápaiak és embertársaink egészségének megóvásához.

Meghívó Lakossági Tájékoztatóra

A beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező DUNA ASZFALT Kft. LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓT tart a 83 sz. 2x2 sávos főút Pápa - Tét dél csomópont (32+574 - 51+000 km sz.) és 8315 j. Repülőtéri bekötőút (0+000 – 1+546 km sz.) megnevezésű beruházás kapcsán, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.
Helyszín: 9100 Tét, Fő utca 80. – Művelődési Ház
Időpont: 2020.10.08. 16:00 óra

További információért kattintson az alábbi linkre: Meghívó Lakossági Tájékoztatóra

KSH sajtóközlemény- Miből élünk? felmérés

Harmadik alkalommal szervezi a Miből élünk? felmérést a KSH.

További információért kattintson az alábbi linkre: Miből élünk? felmérés

Tájékoztató

Oldalak

Vissza az eredeti megjelenésre