Sportlétesítmények


Perutz Stadion

A 2002 őszén átadott új stadion kb. 5500 fő befogadására alkalmas. A 3108 ülőhelyből 500 fedett. A gyepszőnyeg felülete 9600 m2. Automata öntözőrendszer gondoskodik az állandó, jó minőségű fűről. A pálya egyik oldalán 109 m hosszú nagy lelátó, a másikon 41,5 m hosszú kis lelátó épült. A szurkolók érkeztetése a főépület két oldalán telepített beléptető rendszerrel történik.

Cím: Perutz Stadion Pápa, Várkert u. 2.Városi Sportcsarnok

A Városi Sportcsarnok az 1999-es átadás óta számos rangos nemzetközi és hazai sporteseménynek adott otthont valamint egyes városi szakosztályok működésének, felkészülésének helyszíne.  A rendezvények jellegétől függően több ezer néző befogadására alkalmas. Az intézmény 2012. január 1-jétől a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont tagintézményeként működik.

Pápa, Várkert út 4.
Telefon: 89/510-301, 89/510-314
Telefax: 89/510-302
Webhttp://www.jmkpapa.hu
E-mail: jmk_papa@globonet.hu; sportcsarnok@mail.globonet.hu

Nyitvatartás:

Hétköznaponként 8.00-21.00 óráig
Hétvégén, ünnep és munkaszüneti napokon rendezvényeknek megfelelően vagy külön megállapodás alapján.

További információk...Várkertfürdő

A Várkertfürdő uszodája egy 2 méter mély, 25 méter hosszú, 6 pályás feszített víztükörrel rendelkező sportmedencével és egy 1 méter mély, 3 pályás feszített víztükörrel rendelkező tanmedencével várja a vizisportok kedvelőit.

Pápa, Várkert u. 5.
Tel: 89/512-600
E-mail: info@varkerttfurdo.hu info@varkerttfurdo.hu
Web: www.varkertfurdo.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap: 6.00-22.00 óra

„A jövő ma kezdődik” - Ünnepélyes keretek között átadták a Pápai Küzdősport Centrumot

Az Acsády Ignác Szakképző Iskola kis termében ünnepélyes keretek között hivatalosan is átadták a Pápai Küzdősport Centrumot. Az ünnepségre nagyon sokan elfogadták a Bakony Judo Club meghívását, dr. Áldozó Tamás polgármester, dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, Rádi Róbert kabinetvezető, dr. Császár Éva, az Acsády Ignác Szakképző Iskola igazgatója, Tóth Péter, a PELC ügyvezető igazgatója, Nagy György, a Magyar Judo Szövetség főtitkára, Hadfi Dániel, sokszoros magyar bajnok, Európa-bajnok, olimpikon, Fazekas Tamás, aki 30 éven keresztül volt a Veszprém megyei Judo Szövetség elnöke is tiszteletét tette e jeles napon, ahogy a csornai, ajkai judo klub, a Hét Csillag Egyesület, a Ronin HSE valamint a Patent Griff SE is közösen ünnepelte a pápai küzdősport élet egy újabb jelentős mérföldkövét. 

Vissza az eredeti megjelenésre