Iparos nap, nemcsak iparosoknak

Régi hagyománya van az Iparos és családi napnak, melyet minden nyár elején nagy gonddal szervez a Pápa és Térsége Ipartestület. Szabó Tibor ipartestületi elnök hangsúlyozta, fontosnak tartják a rendezvény lebonyolítását, hiszen szükség van azokra az alkalmakra, amikor az ember kiszakadhat a hétköznapok szürkeségéből. A iparos nap mindig is nagy közösségformáló erővel bírt, a rendezvényre látogatók szórakoztató programokon vehetnek részt, beszélgethetnek, mulathatnak, vagy egyszerűen csak pihenhetnek egy nagyot a tóparton.

 Hiszen az idei programnak a Malom-tó ad otthont. Kiváló helyszíne lehet ez a családi kikapcsolódásnak és a szabadidő hasznos eltöltésének. Az iparos napra természetesen nemcsak a vállalkozókat és az Ipartestület tagjait várják, hanem mindazokat, akik szeretnének eltölteni egy kellemes napot a természetben családjukkal, hozzátartozóikkal vagy barátaikkal. 

Az Iparos és családi nap szombaton délelőtt 10 órakor ünnepi köszöntővel kezdődik a Malom-tónál. Az egész napos rendezvényen ügyességi játékok, iparos és kézműves kiállítás, szórakoztató színpadi produkciók, horgászverseny és számos vidám hangulatú program várja az érdeklődőket.

Vissza az eredeti megjelenésre