Tapolcafői Városrész Önkormányzat

Falunapi dínomdánom Tapolcafőn

A falu legnagyobb ünnepét ülték tegnap a tapolcafőiek. Az aktív közösségi életéről ismert Pápához csatolt településrész falunapja kicsiket és nagyokat egyaránt a sporttelepre csábított, ahol kiváló időben, remek mulatság várt mindenkire.

A települési támogatásokról szóló rendelet-tervezetet véleményezték a részönkormányzatok

A pénteki városi képviselő-testületi ülésen tárgyalandó előterjesztést véleményezték a kéttornyúlaki, a borsosgyőri és a tapolcafői részönkormányzat tagjai ma délután. Mindhárom településen elfogadásra javasolták a pénzbeli és természetben nyújtott szociális, valamint a gyermekek és a fiatal felnőttek rászorultságára tekintettel nyújtható ellátásokról és az ezzel kapcsolatos eljárási szabályokról szóló önkormányzati rendelet módosítását. Ezzel kapcsolatban Dr. Bertha Szilvia igazgatási és szociálpolitikai csoportvezető tájékoztatta a testületeket.

Focitorna, közös főzés, éjszakába nyúló mulatság – falunapot tartottak Tapolcafőn

A közös játék és szórakozás jegyében telt tegnapi nap Tapolcafőn. A hagyományos falunapi vigadalmat ezúttal is a sportpályán tartották, a rendezvényre összegyűlt a településrész apraja-nagyja és mindenki találhatott kedvére való elfoglaltságot.

Ülésezett a Tapolcafői Városrész Önkormányzata

A soron következő képviselő-testületi ülés előtt ma tartotta összejövetelét a Tapolcafői Városrész Önkormányzata. A testület határozatképes volt, a gyűlésen Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Villmanné Ikervári Lilla, Somogyi Zoltán és az elnök, Zsegraics Gyula vett részt, akik véleményezték a június 27-ei testületi ülésen tárgyalandó önkormányzati rendelettervezetet. 

Feliratkozás Tapolcafői Városrész Önkormányzat csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre