Pápa

A Pápa kisfilmek a Honismereti Körben

Rendhagyó összejövetelre gyűltek ma össze a Várostörténeti Honismereti Kör tagjai a Pedagógus Művelődési Házban. Az érdeklődők ezúttal a közelmúltban megrendezett Pápa, szeretlek! című városi vetélkedőre beérkezett kisfilmeket tekintették meg, amelyeket az alkotók mutattak be.

Idén a pápai a legsportosabb járás

A Veszprém Megyei Önkormányzat 20. alkalommal rendezte meg az Önkormányzati Kupát, melynek idei házigazdája Pápa volt. 

Közlemény

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a Pápa Város Polgármesteri Hivatala működése – összhangban a Járási Hivatal működésével - 2013. március 29-től az alábbiak szerint változik:

Erfahren Sie mehr über Pápa!

Die Vielfalt einer Stadt:

Pápai forgatag: Új projektet indít a JMSZK

Óvodások és iskolások, művészeti és kulturális kompetenciáinak fejlesztését, helyi identitásuk erősítését tűzte ki célul az a projekt, amely ez év októberétől valósulhat meg összesen 622 gyermek, tanuló részvételével egy európai uniós pályázat kapcsán.  A Pápai forgatag – Élménypedagógia és közösségi nevelés a JMSZK és a nevelési-oktatási intézmények együttműködésében című projekttel a művelődési központ valamivel több, mint 28 millió forint vissza nem térítendő támogatást tudhat magáénak. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Feliratkozás Pápa csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre