Ferences templom

Vasárnap ünneplik a Ferences templom búcsúját

Szeptember 8-án, vasárnap este 19 órakor szentmisévelünneplik a Ferences templom búcsúját. A misén Aradi László újmisés pap celebrál. 

Sikeres hittantábor a Ferences templomban

A tókerti Szent Benedek Plébánia június végén harmadszor rendezte meg a nyári hittanos táborát. A helyszín a tavalyi évhez hasonlóan a Ferences templom udvara és közösségi termei voltak. A jó hangulatú, egy hetes táborban 40 gyermek vett részt. Répásné Ihász Mariann és Steinerné Czihlár Helga szervezők hírportálunknak elmondták, a tábor témája és címe ezúttal „Jézus a barátom” volt, mellyel azt szerették volna elérni, hogy a gyerekek „megérezzék” Jézus barátságát és szeretetét. 

Gregorián dallamok a Ferences templomban

Immár negyedszer rendeznek a nyári időszakban hangversenysorozatot a Ferences templomban. Előző vasárnap a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Kamarazenekara, míg ma este a Padányi Gregorián Kamarakórus adott színvonalas koncertet Pápa legrégebbi barokk templomában.

Idén is elindult a koncertsorozat a Ferences templomban

Újra zenekedvelő hívek töltik meg vasárnaponként a Ferences templomot. Ez már a negyedik év, hogy a nyári időszakban hangversenysorozatot szerveznek a csodálatos akusztikájú, barokk templomban, melynek koordinálását Édes Lászlóné vállalta magára. Újra elindult a sorozat: a nyári hónapokban több alkalommal élvezhetjük a mennyei muzsikát, hiszen a meghívott zenekarok, előadók mindig igyekeznek a barokkhoz és a helyszín szakralitásához illeszteni repertoárjukat.

Feliratkozás Ferences templom csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre